Snabblagad vietnamesisk pho-soppa

Snabblagad vietnamesisk pho-soppa
45 min.
165 kcal
SteviaSweet Flytande



Ingredienser för 4 portioner 

1 l lättsaltad köttbuljong
2 hela nejlikor
1 kanelstång
2 stjärnanis
2 svartpepparkorn
1 1/2 msk fisksås
1/2 tsk SteviaSweet Flytande
200 g nötkött, filé eller stek
100 g risnudlar

Till servering
Vårlök i ringar
Färsk chili i ringar
Färsk koriander, basilika och mynta
Limeklyftor
Tillbaka

Gör så här 


Koka upp köttbuljong och tillsätt nejlika, kanel, stjärnanis och pepparkorn. Låt buljongen sjuda i ca en halv timme och smaka av den med fisksås och SteviaSweet Flytande.
Skär köttet i tunna skivor. Lägg köttskivorna i buljongen och låt koka en stund. Koka nudlarna separat enligt anvisningarna på nudelpaketet. Lyft köttet från buljongen och portionera det i serveringsskålar tillsammans med nudlar, groddar och het buljong. Servera tillsamman med vårlök, chili, örter och limeklyftor.
Näringsvärde per portion
165 kcal
693 kJ
14 g Protein
20 g Kolhydrater
3 g Fett