Mandel- och chokladfudge (vegansk)

Mandel- och chokladfudge (vegansk)
15 min.
52 kcal
SteviaSweet Flytande



Ingredienser för 15 portioner

1 stor banan
50 g jordnötssmör
30 g kokosolja
1/4 tsk vaniljpulver
1 mks kakaopulver
  en nypa salt
1 tsk SteviaSweet Flytande
50 g hackad mandel
Tillbaka

Gör så här 


Smält kokosoljan. Lägg alla ingredienser förutom hackad mandel i mixerskålen. Mixa tills massan är slät. Blanda i hackad mandel. Lägg plastfolie i en liten form (10x15cm) med raka kanter och häll i massan. Lägg i formen i frysen i ca en timme.

Skär upp fudgen i bitar och förvara kallt. Dekorera gärna med kakaopulver.

Näringsvärde per portion

52 kcal
217 kJ
1.5 Protein i g
2.5 Kolhydrater i g
4 Fett i g