Körsbär med luftig chokladsås

Körsbär med luftig chokladsås
20 min.
169 kcal
SteviaSweet Crystal

Ingredienser

2 msk SteviaSweet Crystal
400 g färska, urkärnade körsbär
1 msk sött vin, t. ex. Marsala)
1 tsk vaniljsocker

Sås:
1/2 msk SteviaSweet Crystal
1 msk kakao
1 msk vin
1 dl grädde
Tillbaka

Gör så här 

Antal portioner: 4

Blanda körsbär, SteviaSweet Crystal, vin och vaniljsocker i en skål. Ställ skålen i kylskåpet i två timmar.

Blanda SteviaSweet Crystal, kakao och vin till såsen.
Vispa grädden pösigt och blanda den med kakaomassan.

Portionera körsbären i dessertskålar. Häll såsen över körsbären direkt före servering eller servera den i en separat skål.

Näringsvärde per portion

169 kcal
706 kJ
2 Protein i g
17 Kolhydrater i g
5 Fett i g