Choklad-mandelbrownie sockerfri
15 min.
339 kcal
SteviaSweet Lättströ
Ingredienser för 12 portioner
200 g |
mörk choklad |
150 g |
smör |
4 |
ägg |
1 1/2 dl |
vetemjöl |
1/2 dl |
kakaopulver |
2 1/2 dl |
SteviaSweet Lättströ |
1 tsk |
bakpulver |
2 dl |
mald mandel |
Servieren mit
Tillbaka
Gör så här sockerfri
- Värm ugnen till 175 °C.
- Smält chokladen och smöret i mikron på lägsta effekt i en stor skål. Rör om emellanåt.
- Rör i äggen till smör-chokladblandningen med en visp.
- Blanda ihop resten av ingredienserna och tillsätt till smeten.
- Blanda bara så länge att smeten blir jämn.
- Häll smeten in i en rektangulär form (18 x 25 cm) med bakplåtspapper i och grädda i mitten av ugnen i 20–25 minuter.
- Servera ljummen med vispgrädde smaksatt med SteviaSweet Lättströ och vaniljpulver.
Näringsvärde per portion
339 |
kcal |
1425 |
kJ |
7 |
Protein i g |
16 |
Kolhydrater i g |
27.5 |
Fett i g |
84 |
Insparade kcal |