Gör så här
Blanda grädde, mjölk och
SteviaSweet Lättströ i en kastrull. Koka upp blandningen och låt den svalna ett ögonblick.
Separera äggulan från äggvitan och riv ner apelsinskalet i äggulan. Spara fruktköttet till garnering. Häll mjölken långsamt i äggulan under ständig omrörning.
Häll blandningen i en ugnsfast portionsform och grädde i ugnen i 95 °C 50-60 minuter eller till dess att blandningen tjocknat. Låt det svalna några timmar eller över natten i kylskåp.
Garnera crème brûlée kort innan den serveras. Strö
SteviaSweet Lättströ på ytan och bränn den krispig med en gasbrännare. Lösgör apelsinens fruktkött från skalet och placera klyftorna på brûlén tillsammans med färsk mynta.
Näringsvärde per portion
322 |
kcal |
1351 |
kJ |
6 |
Protein i g |
16 |
Kolhydrater i g |
31 |
Fett i g |