Tomatcarpaccio med marinerade bär och burrataost

15 min.
184 kcal
SteviaSweet Flytande

Denna vegetariska förrätt är en fruktig överraskning på din tallrik: Prova vår carpaccio med tomater, burrata och: bär.

Näringsvärde per portion

184
kcal
773
kj
7
Protein
7
Kolhydrater
14
Fett
NULL
Insparade kcal

Blanda ihop marinadens ingredienser. Lägg bären på ett fat eller i en djup tallrik. Häll på marinaden och låt bären dra i tio minuter.
 
Skiva tomaten i tunna skivor på serveringsfatet. Smaka av med havssalt och svartpeppar. Lägg på bärblandningen med sked. Riv burrataosten i mindre bitar och placera på toppen. Garnera portionen med färska basilikablad precis innan servering.

Back

4 mogna tomater
125 g burrataost
150 g bär (t.ex. hallon, röda vinbär, blåbär, björnbär)

Marinad

1 msk vitvinsvinäger
3 msk olivolja
10 droppar SteviaSweet Flytande
1 tsk citronsaft
1/2 tsk rivet citronskal

Servera med

  färsk basilika
  havssalt
  svartpeppar

 

Back