Blanda alla ingredienserna till såsen i en skål och blanda tills SteviaSweet Crystal har smält. Ställ såsen åt sidan. Torka tofun väl och skär den i kuber. (1,5 x 1,5 cm) Häll hälften av oljan i en het stekpanna och stek tofukuberna i 7 – 8 min, tills de har fått en ljusbrun färg. Lägg tofun på en tallrik.
Hacka fint vitlök och ingefära. Dela rädisorna i fyra delar och skär av knopparna på broccolin. Skär vårlöken i tunna skivor.
Svetta vitlök och ingefära i oljan på låg värme. Tillsätt chiliflingorna, rädisorna och broccolin och fortsätt steka några minuter till. Rör om sötsursåsen väl, häll den i pannan och låt såsen koka upp. Tillsätt tofun och låt puttra i några minuter tills tofun har blivit varm. Servera med kokt ris. Garnera serveringsportionen med färsk koriander och rostade cashew-nötter.
Näringsvärde per portion
445 |
kcal |
1871 |
kJ |
22 |
Protein i g |
20 |
Kolhydrater i g |
34 |
Fett i g |
NULL |
Insparade kcal |