Sockerfria jordnötssmör-cupcakes (veganska)

10 min.
169 kcal
SteviaSweet Lättströ

 

200 g sockerfri mörk choklad
50 g jordnötssmör (krämig)
2 msk SteviaSweet Lättströ
8 muffinsformar
Back

 

  1. Smält chokladen i vattenbad eller på låg nivå i mikrovågsugnen.
  2. Använd en sked eller en spritspåse för att fylla tillräckligt med choklad i muffinsformarna så att botten täcks. Sätt också choklad på formkanterna.
  3. Låt dem stelna i kylen i ca 10 minuter.
  4. Söta jordnötssmöret med SteviaSweet Lättströ.
  5. Lägg en sked jordnötssmör i mitten av varje cupcake och häll över choklad så att jordnötssmöret täcks. Låt dem stelna i kylen  i 30 minuter.
  6. Lossa dem från formarna och njut. Förvaras svalt.

Tips: Garnera med torkade bär eller havssalt.

Näringsvärde per portion

169 kcal
711 kJ
2.5 Protein i g
14 Kolhydrater i g
11.5 Fett i g
7 Insparade kcal