Rostade ananasspett

500 g | skalad ananas |
1/2 dl | SteviaSweet Lättströ |
2 tsk | mald svartpeppar |
20 g | smör |
Sås
1 dl | turkisk yoghurt |
1 msk | SteviaSweet Lättströ |
1 msk | rom |
Blanda ingredienserna till såsen och låt vila en stund i kylskåp. Skala ananasen och skär den i två delar på längden. Ta bort den hårda mittbiten. Tryck spett i ananasbitarna.
Blanda SteviaSweet Lättströ och svartpeppar på en flat tallrik. Smält smöret i en stekpanna. Rulla spetten i kryddblandningen och stek dem omsorgsfullt på alla sidor i en het panna. Ät dem varma med den kalla såsen.
Näringsvärde per portion
65 | kcal |
272 | kJ |
1 | Protein i g |
8 | Kolhydrater i g |
3 | Fett i g |
NULL | Insparade kcal |