 
        Red Velvet Cupcakes
NULL
Näringsvärde per portion
Gör så här
Värm upp ugnen till 175 °C.
 
Placera muffinsformarna på bakplåten. Blanda mjöl, bakpulver, vanilj och kakaopulver. Blanda filmjölk och den röda färgen i en liten skål. Smält smör och vispa ner ägg och SteviaSweet Lättströ. Tillsätt i tur och ordning mjölblandningen (genom ett såll) och filmjölken i äggskummet. Rör om under tiden. Blanda snabbt vinäger och bikarbonat och tillsätt i smeten. Blanda till en slät smet och fördela den i muffinsformarna. Baka på medelhög värme under cirka 15 minuter. Låt svalna.
 
Förbered garnityren. Tillsätt SteviaSweet Lättströ och vanilj i Philadelphiaosten. Blanda till en slät konsistens med en elvisp. Tillsätt vispgrädden i små mängder. Rör konstant tills en slät och smidig konsistens uppnås. Spritsa ut blandningen på muffinsen och servera.
Ingredienser för 10 portioner
| 75 g | smör | 
| 2 | ägg | 
| 1 1/2 dl | SteviaSweet Lättströ | 
| 2 dl | vetemjöl | 
| 1/2 tsk | bakpulver | 
| 1 msk | kakao | 
| 1/2 tsk | vaniljpulver | 
| 1 dl | filmjölk | 
| 1 msk | röd karamellfärg | 
| (t.ex. Dr. Oetker) | |
| 1/2 tsk | vit vinäger | 
| 1/2 tsk | natriumbikarbonat | 
Garnityr
| 200 g | Philadelphiaost | 
| 1 dl | SteviaSweet Lättströ | 
| 1/2 tsk | vaniljpulver | 
| 1 dl | vispgrädde |