Råg- och bärsmulpaj

40 min.
145 kcal
SteviaSweet Crystal

400 g frysta bär (svartvinbär, hallon, jordgubb)
1/2 msk SteviaSweet Crystal
2 msk potatismjöl
1 tsk mald kardemumma

Garnering

50 g smör
1/2 dl rågflingor
1/2 dl  vetemjöl
2 msk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk bakpulver
Back

Värm ugnen till 200 °C.

Blanda bär, socker, potatismjöl och kardemumma i en rund ugnsform med höga kanter.
Tryck ihop smöret och garneringens övriga ingredienser till en grov blandning. Bred ut blandningen över bären.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 25 – 30 min.

Servera något avsvalnad.

Näringsvärde per portion

145 kcal
610 kJ
3 Protein i g
15.5 Kolhydrater i g
8 Fett i g
NULL Insparade kcal