Persikopaj

50 min.
225 kcal
SteviaSweet Lättströ

Deg

3 dl  fullkornsvetemjöl
2 tsk  bakpulver
2 dl SteviaSweet Lättströ 
1/2 tsk vaniljpulver
1/2 tsk mald kardemumma
1 dl mjölk
1 dl rybsolja
2 ägg

Garnering

2 färska persikor
1/4 tsk mald vanilj 
1/2 tsk mald kardemumma
1 tsk SteviaSweet Lättströ
Back

Värm ugnen till 200 °C.

Skölj persikorna. Dela frukterna och ta bort stenen. Skiva halvorna i åtta delar. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt mjölk, rybsolja, ägg och blanda jämnt.Häll degen i en smord pajform eller form med borttagbar botten (Ø 24 – 26 cm).

Placera persikoskivorna på degen. Blanda SteviaSweet Lättströ, vanilj samt kardemumma och strö på persikorna. Grädda i mitten av ugnen i 25 – 30 minuter.  Låt svalna och njut.

Näringsvärde per portion

225 kcal
947 kJ
5 Protein i g
17.5 Kolhydrater i g
15 Fett i g
NULL Insparade kcal