Frys 100 g mangopuré i portioner i en isbitsform 6 timmar innan efterrätterna ska tillagas eller dagen innan. Lägg kexen i en påse och krossa dem till smulor med en slev eller brödkavel.
Blanda ihop yoghurt, färskost, SteviaSweet Crystal och vaniljpulver i en skål. Blanda till en slät konsistens med en elvisp. Dela passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet och blanda ned i färskostblandningen. Tillsätt också vispgrädde. Vispa massan tills den blir något fluffig. Lägg ned i en spritspåse.
Dela upp kexsmulorna i sex portionsglas. Tillsätt en isig mangopurékub i varje glas. Spritsa passionsmousse i glaset, så att mangokuben täcks helt. Placera glasen i kylskåp i ca en timme, så att den frysta mangopurén smälter något.
Dela resten av passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet i en skål. Tillsätt mangopuré och SteviaSweet Crystal. Blanda till en slät smet. Garnera ytan på moussen precis innan den serveras.