Päroncarpaccio med plommon

30 min.
134 kcal
SteviaSweet Flytande

En carpaccio på nytt sätt och den här gången söt: den här päron- och plommoncarpaccion kan nästan ätas som huvudrätt...

Näringsvärde per portion

134
kcal
652
kj
1
Protein
18
Kolhydrater
5.5
Fett
NULL
Insparade kcal

Blanda först ihop alla ingredienser till marinaden. Skär tunna skivor av rena päron och plommon. Skär så många tunna skivor du kan och blanda resten av fruktköttet i marinaden. Lägg upp fruktskivorna på tallriken och sprid på marinaden med en sked. Garnera med färska bär, mandelflarn och färska basilikablad.
 

Back

200 g plommon
400 g päron

Marinad

2 msk citronsaft
2 msk rapsolja
10 droppar SteviaSweet Flytande
2 tsk cognac
   
  färska bär, basilika
  mandelflarn
Back