Päroncarpaccio med plommon
En carpaccio på nytt sätt och den här gången söt: den här päron- och plommoncarpaccion kan nästan ätas som huvudrätt...
Näringsvärde per portion
134
kcal
652
kj
1
Protein
18
Kolhydrater
5.5
Fett
NULL
Insparade kcal
Gör så här
Blanda först ihop alla ingredienser till marinaden. Skär tunna skivor av rena päron och plommon. Skär så många tunna skivor du kan och blanda resten av fruktköttet i marinaden. Lägg upp fruktskivorna på tallriken och sprid på marinaden med en sked. Garnera med färska bär, mandelflarn och färska basilikablad.
Ingredienser för 4 portioner
200 g | plommon |
400 g | päron |
Marinad
2 msk | citronsaft |
2 msk | rapsolja |
10 droppar | SteviaSweet Flytande |
2 tsk | cognac |
färska bär, basilika | |
mandelflarn |