Matcha-chokladchipkakor

30 min.
115 kcal
SteviaSweet Lättströ

3 dl mandelmjöl
1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk matcha-tepulver
1/4 tsk salt
1 tsk malen vanilj
1/2 dl SteviaSweet Lättströ
1/2 dl kokosolja
1/2 dl mandelmjölk
1 ägg
50 g mörk choklad (sockerfri)
Back

Värm ugnen till 175 °C.

Blanda mjöl, bakpulver, matcha och kryddor. Rör ihop. Hacka chokladen i mindre bitar.

Blanda i en annan skål smält kokosolja, SteviaSweet Lättströ, mandelmjölk och ägg. Häll vätskorna i de torra ingredienserna och rör till slät deg.

Dela degen i två delar och rulla till stänger. Skär degstängerna i åtta lika stora delar och rulla till bollar på en bakpappersklädd bakplåt. Platta till kakan och tryck in hackad choklad i varje kaka. Grädda i 10 – 12 minuter.

Näringsvärde per portion

115 kcal
483 kJ
3.5 Protein i g
3.5 Kolhydrater i g
10 Fett i g
NULL Insparade kcal