Mandel- och chokladfudge (vegansk)

1 | stor banan |
50 g | jordnötssmör |
30 g | kokosolja |
1/4 tsk | vaniljpulver |
1 mks | kakaopulver |
en nypa salt | |
1 tsk | SteviaSweet Flytande |
50 g | hackad mandel |
Smält kokosoljan. Lägg alla ingredienser förutom hackad mandel i mixerskålen. Mixa tills massan är slät. Blanda i hackad mandel. Lägg plastfolie i en liten form (10x15cm) med raka kanter och häll i massan. Lägg i formen i frysen i ca en timme.
Skär upp fudgen i bitar och förvara kallt. Dekorera gärna med kakaopulver.
Näringsvärde per portion
52 | kcal |
217 | kJ |
1.5 | Protein i g |
2.5 | Kolhydrater i g |
4 | Fett i g |
NULL | Insparade kcal |