Mandel- och chokladfudge (vegansk)
Dessa små godbitar är ett stort nöje - du behöver bara våga dig in i köket - Kom igen och prova vår veganska fudge med mandel och choklad!
Näringsvärde per portion
52
kcal
217
kj
1.5
Protein
2.5
Kolhydrater
4
Fett
NULL
Insparade kcal
Gör så här
Smält kokosoljan. Lägg alla ingredienser förutom hackad mandel i mixerskålen. Mixa tills massan är slät. Blanda i hackad mandel. Lägg plastfolie i en liten form (10x15cm) med raka kanter och häll i massan. Lägg i formen i frysen i ca en timme.
Skär upp fudgen i bitar och förvara kallt. Dekorera gärna med kakaopulver.
Ingredienser för 15 portioner
| 1 | stor banan |
| 50 g | jordnötssmör |
| 30 g | kokosolja |
| 1/4 tsk | vaniljpulver |
| 1 mks | kakaopulver |
| en nypa salt | |
| 1 tsk | SteviaSweet Flytande |
| 50 g | hackad mandel |