Granolastänger med matcha och gojibär

1/2 dl | kallt vatten |
1 dl | tahini |
1/2 dl | kokosolja |
1/2 dl | |
1 dl | gojibär |
1 dl | russin |
2 dl | quinoa-flingor (quinoa pops) |
2 1/2 dl | havregryn |
1 dl | pumpafrön |
1 tsk | havssaltflingor |
1 msk | matcha-tepulver |
Hetta försiktigt upp tahini, kokosolja, vatten och SteviaSweet Crystal. Dela gojibär och russin i lite mindre bitar. Rör ihop alla ingredienser till en slät massa. Klä en ugnsform (15 x 25 cm) med bakplåtspapper, fördela massan på den, tryck till den och låt stelna minst en timme i kylskåp. Skär i stänger med en vass kniv. Förvara i kylskåp.
Näringsvärde per portion
247 | kcal |
1037 | kJ |
8 | Protein i g |
22.5 | Kolhydrater i g |
13.5 | Fett i g |
NULL | Insparade kcal |