Granatäpple shrub cocktail

Schrub
200 g | granatäpple |
1 dl | SteviaSweet Lättströ |
1 dl | vatten |
1/2 dl | rödvinsvinäger |
1/4 tsk | salt |
Cocktail
2 cl | vodka |
5 cl | granatäppelshrub |
8 cl | granatäppeljuice |
8 cl | mineralvatten |
Mät upp ingredienserna för shruben i en kastrull och koka upp blandningen. Låt svalna och stå i ett kallt utrymme ungefär en timme. Filtrera vätskan genom en sil. Tryck samtidigt ut juicen från kärnorna.
Mät upp shrub och granatäppeljuice i ett glas. Tillsätt alkohol om så önskas. Blanda, fyll på glaset med is och häll på mineralvatten. Dekorera med en kvist rosmarin.
Näringsvärde per portion
59 | kcal |
248 | kJ |
0.5 | Protein i g |
9.5 | Kolhydrater i g |
0.5 | Fett i g |
NULL | Insparade kcal |