Fruktsallad med apelsin- och vallmofrödressing (vegansk)

rivet skal från ½ apelsin | |
1 | appelsin, saft från |
20 droppar | SteviaSweet Flytande |
1 tsk | vallmofrön |
2 | kiwifrukter |
250 g | mörka vindruvor |
100 g | färska hallon |
100 g | färska blåbär |
Serveras med
några myntablad |
Riv apelsinskalet och pressa ur saften. Lägg det i skålen tillsammans med SteviaSweet Flytande och vallmofröna. Blanda. Skala och dela kiwifrukterna. Skölj vindruvorna och halvera dem.
Blanda frukterna och bären med apelsindressingen. Låt dra i 15 minuter före serveringen.
Portionera fruktsalladen i lagom stora skålar och garnera med myntablad.
Näringsvärde per portion
113 | kcal |
473 | kJ |
2 | Protein i g |
23.5 | Kolhydrater i g |
1.5 | Fett i g |
NULL | Insparade kcal |