
Chokladpannacotta
Bli inspirerad av våra läckra sockerfria SteviaSweet receptidéer och håll dig balanserad medan du fortfarande njuter av dina favoriträtter utan överflödiga kalorier!
Näringsvärde per portion
355
kcal
1491
kj
4
Protein
16.5
Kolhydrater
31
Fett
NULL
Insparade kcal
Gör så här
Lägg gelatinbladet i kallt vatten i cirka fem minuter. Koka upp grädde och mjölk i en kastrull. Tillsätt choklad och SteviaSweet Flytande. Pressa ut överflödigt vatten från gelatinbladet och tillsätt i blandningen. Blanda till en slät massa.
Häll blandningen i serveringsskålar och täck med plastfolie. Låt stelna i kylen minst 4 timmar eller över natten.
Dekorera med riven choklad eller kakaopulver.
Ingredienser för 4portioner
1 (3 g) | gelatinblad |
2 1/2 dl | vispgrädde |
1 dl | mjölk |
1 tsk | SteviaSweet Flytande |
100 g | mörk choklad (sockerfri) |
Till servering
Riven choklad eller kakaopulver |