Chokladpannacotta

10 min.
355 kcal
SteviaSweet Flytande

1 (3 g) gelatinblad
2 1/2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 tsk SteviaSweet Flytande
100 g mörk choklad (sockerfri)

Till servering

Riven choklad eller kakaopulver
Back

Lägg gelatinbladet i kallt vatten i cirka fem minuter. Koka upp grädde och mjölk i en kastrull. Tillsätt choklad och SteviaSweet Flytande. Pressa ut överflödigt vatten från gelatinbladet och tillsätt i blandningen. Blanda till en slät massa.

Häll blandningen i serveringsskålar och täck med plastfolie. Låt stelna i kylen minst 4 timmar eller över natten.
Dekorera med riven choklad eller kakaopulver.

Näringsvärde per portion

355 kcal
1491 kJ
4 Protein i g
16.5 Kolhydrater i g
31 Fett i g
NULL Insparade kcal