Bananpannkakor med kvarg

2 | bananer |
250 g | kvarg |
3 | ägg |
1 msk | |
1/2 tsk | malen vanilj |
1/2 tsk | kanel |
1/4 tsk | salt |
2 tsk | bakpulver |
1 1/2 dl | vetemjöl |
Smör till stekning |
Till servering
Banan |
Färska bär |
Lägg banan, kvarg och ägg i en skål och mosa med stavmixer. Tillsätt SteviaSweet Lättströ, kryddor och mjöl. Blanda smeten slät och låt svälla i 10 – 15 minuter. Hetta upp smör i en stekpanna och stek plättarna på svag värme tills de är gyllenbruna. Servera genast med färska bär och banan.
Näringsvärde per portion
101 | kcal |
427 | kJ |
4.5 | Protein i g |
13 | Kolhydrater i g |
3.5 | Fett i g |
NULL | Insparade kcal |