Muffins med spenat och banan sockerfri

Muffins med spenat och banan sockerfri
15 min.
118 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser för 15 små muffins

 
50 g färsk spenat
1/2 dl rapsolja
1 1/2 dl mjölk
1 banan
3/4 dl SteviaSweet Crystal
2 ägg
4 dl vitt mjöl
1/2 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
Tillbaka

Gör så här sockerfri

 
  1. Förvärm ugnen till 200 °C.
  2. Skölj spenaten och låt den rinna av.
  3. Tillsätt spenatblad, rapsolja, mjölk, banan, SteviaSweet Crystal och ägg i en mixer och mixa till en jämn smet.
  4. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Sikta sedan blandningen i spenatskummet och vänd ner den.
  5. Blanda bara tills du har fått en jämn smet.
  6. Placera hårda små muffinsformar med hög kant på en bakplåt.
  7. Fördela smeten i formarna. Grädda i ugnen i 15-18 minuter eller tills muffinsen är färdiga.

Näringsvärde per portion

118 kcal
496 kJ
3.5 Protein i g
16.5 Kolhydrater i g
4.5 Fett i g
19 Insparade kcal