Mango-kokospudding

Mango-kokospudding
15 min.
123 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser för 8 portioner

2 gelatinblad
3 dl  mangopuré
1 dl grädde 38 %
1/2 dl SteviaSweet Crystal
1 dl kokosmjölk

Servera med
färsk mango
färska hallon
Tillbaka

Gör så här 


Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Blanda ihop mangopuré, grädde och SteviaSweet Crystal i en kastrull och koka ihop blandningen. Krama överflödigt vatten ur gelatinbladen tills de är torra och smält ner dem i den varma vätskan. Tillsätt vatten och blanda jämnt. Häll blandningen i en serveringsskål och låt den svalna i kylskåpet i minst 3 timmar eller över natten. Garnera puddingen med färsk mango kort innan den serveras.

Näringsvärde per portion

123 kcal
518 kJ
2 Protein i g
13 Kolhydrater i g
7.5 Fett i g